Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

editi

2. 12. 2009 19:23
Už jenom tato slova autora

v článku "Matka-rodička rovná se nemakačenko," cosi o autorovi napovídají. Můj děda by řekl, že je to pořádný, to slovo ponechám na vás ostatních, kteří se tímto wotrubou zabýváte. Já nemám jiných slov, opakovala bych dědu.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JU

urbi001

3. 12. 2009 9:54
Re: Už jenom tato slova autora

Jste špatná čtenářka. Zdravím. JU

0 0
možnosti
FS

aroneček

2. 12. 2009 18:26
Je zajímavé,jak se někteří rozhořčují nad krácením

dávek pro matky.Všichni dobře víme,jak to bylo,když lidovci,konkrétně Severa  (nyní TOP 09,který z toho obviňuje socialistY)navrhnul zvýšení těchto dávek a bylo to schváleno,jelikož bylo před volbami.Všichni víme,že to bylo populistické a stálo to náš rozpočet několik miliard.Nyní se to opakuje znovu,dělá se z toho znovu předvolební kampaň.Apropó,takovou mateřskou a takové platby nemá v Evropě ani jeden stát.V délce mateřské dovolené,jsme asi i světovou raritou.

0 0
možnosti
P

pěnice

2. 12. 2009 17:37
Jestli si plánujete děti s tím,

že Vám je bude živit stát,pak jste na úrovni nejmenovaného etnika.Zodpovědný člověk uváží,kdy přivést své děti na svět a nespoléhat na to,kdy na to bude  mít stát.

0 0
možnosti
Z

zcek

2. 12. 2009 22:23
Re: Jestli si plánujete děti s tím,

V tom případě vám můžu zaručit, že by podle této teorie nikdo neměl žádný sviště. Z jednoho platu těžko utáhnete hypotéku, platby, mámu a sviště. Já platím jako mourovatá sociální pojistné, můj zaměstnavatel za mě taky, a pak sníží mateřskou, u mě to bude dělat pět a půl tisíce měsíčně. Když mi nic nechtějí dát, OK, ale ať mi nic neberou. Já si to uložím a pak použiju pro dítě. Ovšem tenhle systém - makej, dávej, ale nic nechtěj, makáš, tak si vydělej, to, co nám dáš, použijeme na cikány, je dost blbý.

0 0
možnosti
LM

Levicový myslitel

2. 12. 2009 16:42
Jirka Paroubek

bojuje proti té zločinné modré partě za zájmy nás obyčejných lidí!!Je třeba ho ve volbách ho podopřit a nedovolit návrat modré hydry k moci!!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 12. 2009 16:44
Re: Jirka Paroubek

Jistě. Ještě se trochu zadlužíme (co je to jedenáct dalších miliard).  Pak dojde ke znárodnění. Je jen otázkou ve prospěch kterého věřitelského státu. Jiný než Čína nebo Indie asi nebude.

0 0
možnosti
MC

M61

2. 12. 2009 16:25
Tak tohle se mi nelíbilo

Když je krize, všichni se musí uskromnit. Zaměstnanci, firmy, tak proč ne matky s dětmi? Není to nic zásadního, vaše matka na vás pravděpodobně nebrala vůbec nic a stejně jste to přežili. To jsou jen politické řeči, že všem vezmeme, ale zrovna hasičům (rodičům, důchodcům, policajtům,...) něco dlužíme. Jestli je někdo opravdu v problémech, dosáhne na sociální dávky. Ti ostatní prostě odloží nákup LCD televize (biopotravin, rychlejšího internetu, horského kola...každý si dopřáváme jinak) na dobu, až bude lépe.

0 0
možnosti
JU

urbi001

2. 12. 2009 16:37
Re: Tak tohle se mi nelíbilo

Nepsal jsem, ze to je opatreni likvidacni. Ale rozhodne je neprincipialni, a docela zbytecne.

0 0
možnosti
VK

Karel_dnes

2. 12. 2009 16:14
Zkus něco jiného:

Zkus odpovědět na otázku, na čem ušetřit, když nejsou peníze. Protože jestli sis nevšiml, tak důvodem proč se zaváděl Janotův balíček je nedostatek peněz. Řeknu to ještě jednou - na příští rok nejsou peníze na všechno na co jsm byli zvyklí. Některé výdaje zachovat musíš - např. důchody, protože pro důchodce to jsou jediné peníze. Určitě je dobré zachovat výdaje , ke kterým ti někdo něco přidá (EU fondy). Určitě je dobré zachovat ty výdaje, které podporují a tvoří příjmy. Ušetřit ale musíš - tak logicky šetříš na tom, co je ve své podstatě jen podpora, bonus, odměna, něco navíc. To ke vší ústě k maminkám a rodinám s dětmi, mateřská je. Rodina se přece musí umět o děti postarat i kdyby jim na to stát nepřidal ani korunu - a ne jako někteří naši spoluobčaní - považovat děti za podstatný zdroj příjmů rodiny. A pak ještě jeden fakt. Jde o snížení přídavků na 1 ROK t.j - na rok 2010. Tak z toho nedělej vyvražďování neviňátek. Jednou nepojedeš na dovolenou a budeš se věnovat dětem.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 12. 2009 16:09
Můžete provést to, co se požaduje po poslancích?

Tedy uvést (velmi konkrétně) odkud doporučujete požadovaný peníz převést (prosím ne populistické řeči).

Lépe než poslanci socdem. Ti totiž navrhují převést peníz ze státní správy (nelze, ale oni to stejně odhlasují), z pokladniční správy (nelze - úrok i splátku dluhu musíme platit - ale oni to stejně odhlasují) a z rozpočtu ministerstva práce (ale stejně budeme mandatorní pohledávky uhradit),

Prosím vás, vy to navrhněte nepodvodně. Tak, abyste reálně nezvýšil schodek.

0 0
možnosti
LM

Levicový myslitel

2. 12. 2009 16:09
pěkný blog

karmaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 25,57
  • Průměrná čtenost 1739x
Rodilý Ostravák, toho času pražská naplavenina, celkově hrdý Čech. Už ne svobodný, a naštěstí ještě ne rozvedený. Služebník státu.