Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Šerlok Homeless

7. 6. 2012 11:42
Proč "Nejedná-li se zrovna třeba o kožaře"?

Neplést prosím kožaře a kožkaře!

0 0
možnosti
M

mevak

7. 6. 2012 20:34
Re: Proč

Pan Jan , při svém mládí, píše i mladistvě naivní blogy.

0 0
možnosti
B

buta

7. 6. 2012 11:30
Kdo by taky chtěl pořád dělat podřadnou,špinavou,smradlavou,

psychicky vyčerpávající,nebezpečnou a společensky nedůležitou práci za polovinu platu kominíka...Vzdělání a zdraví jsou nejcenější komodity - ale jen pro jednotlivce, tržní společnost to nemůže zajímat, pro tu jsou společensky daleko důležitější doprava,voda,elektřina ( a taky banky,šoubyznys,reklama,manipulace v mediích atd.). Jednotlivec se ale zaklíná posláním lékaře a učitele aby za to nejcennější nemusel také nejvíc zaplatit a tak není kvalitních učitelů,lékařů a morálně upadající profese produkují takové zmetky,kteří pod zástěrkou svého "svatého" poslání pronikájí do toho podsvětí zvaného politika.

0 0
možnosti
EK

Y.N

7. 6. 2012 20:10
Re: Kecy, tak proč senior Mudr Rath má syna taky Mudr?

Nedávno byl v jednom časopise rozhovor z mladým lékařem a reportér se dost divil, že onen mladý lékař nemá nikoho v příbuzenstvu ve zdravotnictví;-D To taky o něčem svědčí a dřisty, že u nás kominíci mají dvojnásobné platy než lékaři svědčí o vaši omezenosti. Neznám kominíka který jezdí v tom co místní lékaři, kominík k nám i v zimě přijel na Babetě( to není auto ale moped):-P

1 0
možnosti
A

amenhotep16

7. 6. 2012 10:55
Koneckonců

Mengele byl taky lékař ale nevím, zda politicky činný.

2 0
možnosti
JR

raz

7. 6. 2012 11:16
Re: Koneckonců

Kdyby Hitler zvítězil, tak by možná byl Ministrem zdravotnictví   vlády EU . Vždyť Hitler  také propagoval vznik spojených států Evropských, jen tomu neříkal EU jako  Merkelová, ale Velkoněmecká říše.

0 0
možnosti
A

amenhotep16

7. 6. 2012 10:52
A nerlepší

hodnocení své práce malí patologové a prosektoři. Jejich pacienti jsou bez námitek spokojeni a ani regulační poplatky platit nemusí.

1 0
možnosti
JR

raz

7. 6. 2012 10:48
U každé profesní skupiny se dá vybrat statististiký vzorek

který může sloužit k vyhodnocení charakterových vlastností celé skupiny. Když zvážím kolik je MUDrů v politice celkem...a nejde jen o ty známé ceostátně (Macek,Rath,Čermák-ministr vnitra za Klause, Cabrnoch, Šťastný,Bém,Horák-ředitel VZP,..atd),ale i  v radách různých zastupitelstev, tak se dá stanovit výčet příznačných charakterových vlastností celé této profesní skupiny. O tom,jaký mají názor na svoji profesi a potažmo tedy i sobě samých si lze dovodit nejenom z projevů jejich reprezentantů v politice, ale i v průběhu  akce Děkujeme-zemřete (Kubek,Engel).Já to nedovedu nazvat jinak než jako projev profesního narcisismu poznatelný zejména tehdy, dostanou-li tito lidé nekontrolovanou moc.

Je totiž až podivem, jak vysoké procento naprosto bezskurpulozního jednání se objevuje právě u lékařů akivně zapojených v politice. Jen doufám, že jednání MUDrů v politice (LOK je také politický orgán-nic si nenamlouvejme)   nevypovídá o charakterových vlastnostech lidí celé této  profesní skupiny

1 0
možnosti
OF

rachitico

7. 6. 2012 10:18
Lékaři do politiky nepatří

Snad to pronesl prof.Thomayer, zakladatel české interní medicíny : " Kde se lékaři věnují politice, tam je nejvíce slepých, chromých a hluhých. " Za 1.republiky lékař nesměl vlatsnit hospodu..... ani podnikat.

Vámi zmínění lékaři už dávno přestali být lékaři , jsou to stejní vyžírkové jako ostatní politici.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS