Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-€;-€;-€

Hold

Význam tohoto slova je POCTA. Používáme ho tedy v případě, že chceme někomu složit poctu, nějakým způsobem ho ocenit.toto slovo se často používá ve spojenívzdát/složit hold někomu.

Holt

Na druhé straně pak stojí slovo holt, které má význam ZKRÁTKA, PROSTĚ. Pokud tedy můžeme slovo holt nahradit těmito synonymy, píšeme na konci hlásku T. Musíme si dát ale pozor na to, že slovo holt je hovorové a podle toho ho používat

2 0
možnosti

Pane Komenský, slovo "holt" čeština nezná. Takže radši "prostě".

0 1
možnosti
Foto

Kolego, skláním se před všemi, kteří píší či občas napíší článek se sportovní tématikou. Skláním se proto, že vím, že jim na rozdíl od všech těch Hermánků, Dvořáků a jiných pisálků naprostých hovadin plných narcistických poznámek a chlubení se, nejde o popularitu resp. karmu, ale píší, protože chtějí.

Tolik úvodem. Ale sám máte napsáno pod svojí fotografií "Názorový a dokumentační blog". Proč tedy popíráte to, co sám deklarujete? Je přece lidské a logické, že dva lidé nevidí realitu shodně. A je-li realitou nominace sportovců, kde se vybírá z širokého okruhu těch nejlepších, pak zákonitě dochází k tomu, že se dostane jen na část těch nejlepších a zbytek odejde s nepořízenou. A o tom, jak to trenér "nanominoval", zda tam je ten oprávněně a zda by tam neměl být tam ten, o tom se vedly spory již v dobách, kdy ani jeden z nás nebyl na světě. A budou se vést i v době, kdy už z nás nezbude ani ten prach.

Tedy, správně píšete - za nominaci je zodpovědný trenér, za následný výsledek pak trenér a hráči. Nemyslím, že by si nějaký sportovní fanda přál na ZOH propadák našich hokejistů jen proto, že v týmu chybí nějaký jeho oblíbenec.

A otázku nakonec - Vy by jste udělal identickou nominaci jako trenér Hadamczik?

1 0
možnosti

Nejsme v žádném sporu. Volám jen po chladných hlavách a po tom, aby se nedělal účet před tím, než nějaká sportovní událost vůbec začne. K poslední otázce - udělal. Ale rozumím tomu jako koza petrželi. Podobně jako 90 % z nás fanoušků. Takže pokorně mlčím:) Nevadí mě hospodské řeči, sám se jich účastním. Vadí mi, když se jich účastní ti, kteří do Soči nedostali letenku.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS