Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud jde o mě, tak navštěvuji Mojí Ambulanci v Brně asi rok a nemohu si na nic stěžovat. Pro mě jako matku na mateřské není úplně jednoduché najít si chvilku a zaskočit si kamkoliv. U lékaře to platí dvojnásob, protože nechci děti brát sebou a vystavovat je nemocným lidem. Proto jsem ocenila ordinační dobu i možnost objednat se na přesný čas. Samotné návštěvy probíhají vždy naprosto bez problémů a za mě mohu Mojí Ambulanci jedině doporučit.

0 0
možnosti

Krásný popis našeho zvráceného zdravotnictví! A toto zdravotncitví je cílem našich politiků, cílem současné "reformy". "Moje ambulance" je prototyp fungování zdravotnictví, ve kterém všechno patří nějakému multimiliardáři, který si najímá lékaře jako dělníky.

V našem socialistickém zdravotnictví jsou lékaři tvrdě omezováni v práci (proto tolik infarktů a vyhoření). Pokud léčí pacienta podle jeho potřeb, dostávají hromadné pokuty eufemisticky nazývané regulační mechanismy. U tvrdohlavých lékařů to činí až půl milionu korun za rok, které zaplatí svým pacientům za léky.

A to, co připravili naši politici pro vás, je přesně ta medicína vámi popisovaná v rukou multimiliardářů. Ten od vás dostává vaši zdravotní daň, ale té je pro lékaře a pro pacienty škoda. A tak zde funguje mnohem větší otroctví, kdy lékař nesmí léčit podle potřeb pacienta, a pokud si tu drzost dovolí, tak je vyhozen.

Chápete aspoň v náznaku, co se děje v tomto státě, co pro lékaře a pacienty znamená "reforma"

1 0
možnosti
VH

Když ona se antibiotika opravdu hned nedávají. Je dobře, že to ví doktor. Že mu nevěříte je ovšem problém váš.

  Opravdu je potřeba vás vyšetřit - důvod akutního zánětu průdušek může být trojí: alergický (doufám že pochopíte, že na alergii se antibiotika nedávají), virus (již před více než padesáti léty i laici věděli, že na virus antibiotika nezabírají), nebo bakterie (jen v tomto případě případně antibiotika). Takže jediný otazník je nad tím, proč akutní případ nemohlo rychle vyřešit i plicní.

  V ostatním jste popsal klasické myšlení kverulanta.

1 2
možnosti
JU

Není třeba vysvětlovat příčiny zánětu průdušek. Když máte týden teploty nad třicetosm a vykašláváte barevné nepěkné věci, tak nemusíte mít před jménem MUDr. abyste věděl, jaký je problém. A za druhé, má-li doktor pochybnosti, může přece udělat odvěry, stěry a tyto věci, zvlášť ví-li, že se ke specialistovi nemusím dostat hned. Říkat paušálně pacientům, že Atb jsou zlo je stejný nesmysl, jako je předepisovat na chřipku. Pan doktor přesně toto udělal. Chybělo už jen předepsat klystýr.

0 0
možnosti
Foto

Nahánění u metra i v okolí ordinace mě samo o sobě přesvědčilo, že se NE!

1 0
možnosti
MZ

Na Moje Ambulance jsem dosud neměl sebemenší důvod ke stížnostem. Z mého pohledu je mi nabízen perfektní a vysoce profesionální přístup.

1 1
možnosti
PP

Pokud jsem to pochopil, tak se střídají lékaři a to pak nejde o praktického lékaře, (který zná pacienta i rodinu, rodinnou anamnéza, což ke základ), ale továrnu na pacienty.

2 0
možnosti
MD

kde by to člověk třeba ještě úplně nečekal - v ordinacích praktického lékaře.

Uvedomte si, ze zdravotnictvi patri mezi TOP 5 nejvydelecnejsich prumyslu na svete.

Jsem u nich taky. Brno - Krpole, a jsem na 100% spokojen ...

2 1
možnosti

Bysnys není pro lékaře, ale jen pro ty multimiliardáře, ze kterých politikům kyne provize.

Normální lékaři na provize nemají!:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 25,44
  • Průměrná čtenost 1739x
Rodilý Ostravák, toho času pražská naplavenina, celkově hrdý Čech. Už ne svobodný, a naštěstí ještě ne rozvedený. Služebník státu.